kompozitor logo

KFI logo

USZT logo rgb

Infoblokk3 ERFA egyes

Nemzeti Fejlesztési Terv

Új Magyarország Fejlesztési Terv

 

A KOMPOZITOR Kft. vezetősége és dolgozói elkötelezetten és tudatosan úgy alakítják tevékenységüket, hogy az MSZ EN ISO 9001:2009 és a MSZ EN ISO 14001:2005 szabványokban rögzítettekkel összhangban legyen. Ennek érdekében hatékony minőségirányítási és környezeti rendszert működtetünk, amely garantálja termékeink állandó minőségét, a termékek és a gyártás folyamatos fejlesztését vevőink megelégedettségének érdekében oly módon hogy környezeti és egészségvédelmi feltételek teljesüljenek és javuljanak.

 

ZertifizierungszeichenQMS_200 ZertifizierungszeichenUMS_200

 

  • Gyártástechnológiánkat és berendezéseinket folyamatosan fejlesztjük, korszerű eljárásokat léptetünk életbe és törekszünk olyan alapanyagok alkalmazását előtérbe helyezni, melyek nem jelentenek veszélyt a környezet számára és amire minőségi és környezeti programokat alakítunk ki.
  • A beszállítóinkat, alvállalkozóinkat minősítjük annak érdekében, hogy az általunk támasztott követelményeket minél magasabb szinten elégítsék ki, hogy garantálni tudjuk termékeink állandó és kifogástalan minőségét.
  • Munkatársainkat rendszeresen képezzük és tovább képezzük minőségügyi, szakmai, munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás keretén belül. Munkatársainkat ellátjuk megfelelő egyéni védőeszközökkel.
  • Pontos gyártási utasításokkal, minőségi anyagok kiválasztásával csökkenteni és megelőzni kívánjuk a selejtet és a környezeti szennyezést.
  • Termékeink megfelelő minőségű előállításához a technológiának megfelelő, kultúrált munkakörnyezetet alakítunk ki.
  • Cégünk, lehetőleg gépesített, zárt technológiai folyamatokat igyekszik megvalósítani, ami csökkenti a hulladékképződést, a levegő és víz szennyezését. Minden veszélyesnek minősülő hulladékot külön kezel és azt rendszeresen szemétégetőműbe szállítja. KOMPOZITOR Kft. betartja a jogi és egyéb követelményeket.
  • Érdekeltté teszi a munkatársakat a rend és tisztaság fenntartásában, a környezeti politika kialakításában, valamint a gyártás és a végtermék minőségét javító eljárások kifejlesztésében és alkalmazásában.
  • Munkatársainkat több információval látjuk el piaci, technológiai, vevői elégedettség visszajelzésével.
  • Gondot fordítunk az emberi tényezők legmesszebbmenő figyelembe vételére, a képzettségre és a minőség fontosságának tudatosítására.

 

Kompozitorgrass